torsdag 15. september 2016

Alt kan bli en pizza!

Ja, restemat. Det kommer jeg til å skrive mye om. Jeg er motstander av å kaste mat. Og selv om jeg mener at alt kan fryses (unntatt gele, men det kommer det et innlegg om senere), så blir ikke alt like lekkert etter en runde i fryseren. Da er løsningen å lage restepizza. Mellom en god pizzabunn og en rundhåndet mengde ost blir det meste godt.

Noen av de mer eller mindre vanlige tingene som har blitt pizzafyll i familien:
- gårsdagens kjøttdeig
- fredagens taco
- daggammel spaghetti
- kokte grønnsaker
- bestefars kjøttsuppe
- bittelitt brun avokado eller banan
- omelett

Og når du merker at du har handlet inn altfor mye grønnsaker og ikke får brukt dem, sleng dem på pizzaen!




PS. Det viktigste er uansett at man ikke deklamerer for familien at "det er pizza til middag", for da kan skuffelsen bli stor når det viser seg at den inneholder brokkoli og spaghetti, i stedet for pepperoni og ananas.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar