søndag 11. september 2016

Dette innlegget er ikke sponset!



Og jeg kommer selvfølgelig til å være ekstremt kresen i forhold til hvilke sponsorer jeg velger, når den tid kommer. Jeg regner med at tilbudene ikke lar vente på seg, når aktuelle sponsorer oppdager mitt talent ift. utforming av lekkert utseende innlegg med velkomponerte bilder og spissformulert tekst.

Dagens miljøtips gjelder noe du sannsynligvis (og forhåpentligvis) har nærkontakt med hver eneste dag; tannbørsten!

At plast er et stort/digert/enormt (viktig å vise eventuelle sponsorer at jeg har stort ordforråd) miljøproblem/utfordring/belastning/skadelig for miljøet/farlig for miljøet/ikke spesielt bra for miljøet, er ikke noen hemmelighet. Jeg prøver å begrense mengden plastavfall som jeg skaper, men jeg har fremdeles en lang vei å gå (språklig bilde. Ja jeg er enormt språkmektig) før jeg kan kalle meg noenlunde perfekt/vellykket/fungerende i så måte.

Men på ett område har vi tatt tak. I hvert fall mannen og jeg. Vi har kjøpt oss tannbørster i bambus. Tannbørstene har biologisk nedbrytbart håndtak og ganske miljøvennlig bust. I forhold til innholdet i busten, må jeg innrømme at jeg er litt usikker. Jeg ønsker ikke å villede, men er sikker på at den er innafor.


Som dere sikkert ser på bildet, så er det også et utvalg plasttannbørster i huset, så vi er langt fra i mål når det gjelder den miljøvennlige tannpussen. Men to av fem er ikke verst. Og litt er jo tross alt bedre enn ingenting (unntatt når det gjelder snørr utenfor nesa. Der synes jeg ingenting er bedre enn litt).


PS. I tillegg til tannbørstene, har vi investert i neglebørste i bambus. Bildet yter ikke rettferdighet, men i estetikkens navn, og til tross for at min stilsans ikke er utsøkt, så synes jeg personlig den tar seg bedre ut på vasken enn en i plast.




1 kommentar:

  1. Dette er en åpen invitasjon for dere alle til å bli en del av den største organisasjonen i verden og nå toppen av karrieren. Når årets rekrutteringsprogrammer begynner og vår årlige høstfest er nesten for hånden. Stormesteren ga oss mandatet til alltid å nå mennesker som deg, så benytt anledningen og bli med i den store Illuminati-organisasjonen, bli med i vår globale enhet. Ta med de fattige, trengende og talentfulle til
    Fremtredenen av berømmelse og rikdom. Få penger, berømmelse, krefter, sikkerhet, få.
    anerkjent i din virksomhet, politiske karriere, stiger til det høyeste i hva du enn gjør
    Beskyttet åndelig og fysisk! Alt dette vil du oppnå i
    et glimt av øyne

    Illuminati har ingen tilknytning til Satanisme, Luciferisme eller noen religion. Mens våre individuelle medlemmer har lov til å følge uansett hvilken guddom de velger, opererer vi utelukkende til fordel for og beskyttelse av den menneskelige arten.

    Aksepterer du å være medlem av denne nye Illuminati verdensordenen?
    Ring & WhatsApp +19735567426
    📩 carlosmacdonald234@gmail.com

    SvarSlett